Sök och boka hotell i Sundsvall

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Vandrarhem Sundsvall


Vandrarhem Sundsvall

Sundsvall är en vacker stad, belägen vid kusten i Medelpad. Staden har omkring 50 000 invånare. Sundsvall, som fick sina stadsrättigheter av Gustav II Adolf år 1621, kan erbjuda många sevärdheter, trevliga restauranger och butiker. När du bokat din resa till Sundsvall är det hög tid att se sig om efter lämpligt logi.

I Sundsvall med omnejd finns det ett flertal trevliga vandrarhem. Innan du bokar in dig på ett vandrarhem i Sundsvall är det alltid en god idé att jämföra pris och standard mellan flera olika aktörer på marknaden. Vidare är det alltid bra att vara ute i god tid med sin bokning. Detta i synnerhet om du tänkt besöka Sundsvall under högsäsong.

Södra Bergets Vandrarhem (Regementsvägen 5) är ett hemtrevligt vandrarhem, endast 1,5 kilometer från Sundsvalls centrum, som kan erbjuda övernattning i 14 rum, från en till sex bäddar. Vandrarhemmet har ett kök för självhushåll, samt ett allrum med TV. Om du reser till Sundsvall i sällskap med ditt husdjur så är även det välkommet på hotellet.

Receptionen på Södra Bergets Vandrarhem är öppen för incheckning måndag till lördag, mellan 16.00 och 18.30, samt på söndagar mellan 10.00 och 18.30. På avresedagen ska du ha checkat ut senaste 11.30. I närheten av Södra Bergets Vandrarhem finns en fint motionsspår. För direkt kontakt med Södra Bergets Vandrarhem ringer du 060-15 25 65‎.

Alnö Vandrarhem Slädagården Sundsvall (Slädaviken 120) är ett fint vandrarhem som ligger en bit utanför de centrala delarna av staden. Alnön kallas för Norrlands Hawaii. Vandrarhemmet kan erbjuda 34 bäddar. Som gäst på Alnö Vandrarhem Slädagården Sundsvall har du tillgång till ett självhushåll. Vidare kan vandrarhemmet erbjuda en TV-hörna.

Till Havsbadet i Slädaviken är det endast 60 meter. Vandrarhemmet är öppet mellan maj och första oktober. Du kan hyra bäddset på plats. Ditt husdjur är inte välkommer på vandrarhemmet. För direkt kontakt med Alnö Vandrarhem Slädagården Sundsvall ringer du 060-61 40 00.

Gaffelbyn – Sundsvalls Vandrarhem på Norra stadsberget. Ligger Nära staden, men mitt i naturen. Promenadavstånd till järnvägsstationen är 2,5 km och till Sundsvalls centrum 1,5 km.

Rummen på Gaffelbyn rymmer en till fyra personer. Alla rum har TV och hälften av rummen har dusch och toalett. Fri parkering och fritt internet. Kök finns i samtliga byggnader och sommartid finns gott om grillplatser utomhus. Sommartid serveras också en frukostbuffé. På 21 av våra rum är husdjur välkomna. För direktkontakt med Gaffelbyn – Sundsvalls Vandrarhem, ringer du 060-61 21 19.

Ett par andra vandrarhem i Sundsvall med omnejd som kan rekommenderas är Bergsåkers Vandrarhem (Russvägen 20), tfn 060-55 20 55 och Lustgårdens Vandrarhem AB (Skärgårdsvägen 18), tfn 060-58 57 07. Om du tänkt ta bilen till ditt vandrarhem i Sundsvall kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24.

Under resan till Sundsvall är det alltid bra om du har kontaktuppgifterna till ditt vandrarhem nära till hands. Därmed kan du enkelt höra av dig om det skulle uppstå några förseningar längs med vägen. I samband med att du checkar in på ditt vandrarhem i Sundsvall ska du alltid kunna uppvisa giltigt ID.