Sök och boka hotell i Sundsvall

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Strand Hotell


Strand Hotell

First Hotel Strand Sundsvall (Strandgatan 10) ligger mitt i centrala Sundsvall. Hotellet består av två stycken flyglar: Neptunusflygeln och Bacchusflygeln. Den förstnämnda har en marin prägel, och den andra har en tydlig designprägel. Från Strand Hotell till Sundsvalls tågstation är det endast 300 meter. Således hittar du också många butiker och trevliga restauranger i närheten av hotellet.

På Strand Hotell i Sundsvall finns det 203 gästrum. Hotellet har handikapp- och allergianpassade rum. Rummen på Strand Hotell är bland annat utrustade med kabel-TV och minibar. Som gäst på hotellet har du också tillgång till en härlig relaxavdelning. Här finns en svalkande swimmingpool, bastu och gym. Ett joggingspår finns också i närheten av hotellet. På hotellet finns också en kemtvättservice.

Strand Hotell i Sundsvall är ett bra alternativ oavsett om du reser till stan på semester eller i affärer. Hotellet lämpar sig mycket bra för att förlägga en konferens. Strand Hotell i Sundsvall har en kapacitet på upp till 80 konferensgäster. På hotellet finns det möjlighet att koppla upp sig mot Internet.

Om du skulle bli hungring under din vistelse på Strand Hotell så kan du styra kosan mot hotellets restaurang, Primero. Här kan du prova på maträtter från världens alla hörn. Mellan 17.00 till 21.00, varje måndag till lördag, serveras en välsmakande buffé på Primero, som endast kostar 99 kronor per person. När du tar in på Strand Hotell i Sundsvall så ingår även fritt inträde till hotellets nattklubb i priset.

På Strand Hotell i Sundsvall börjar incheckningen 15.00, och på avresedagen ska du ha checkat ut senast 12.00. Om du väljer att ta bilen till Sundsvall, eller skaffa en hyrbil på plats, kan du parkera den på Strand Hotells gästparkering. Det är alltid en god idé att innan avresan skriva ut en detaljerad färdanvisning. En sådan kan du hitta på sajten Map 24. Avståndet mellan Strand Hotell i Sundsvall och Midlanda flygplats är omkring 25 kilometer.

Det enklaste sättet att boka ett rum på Strand Hotell i Sundsvall är att göra det direkt över Internet. Håll dock ögonen öppna och kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter. För att vara säker på att få tag på ett rum på Strand Hotell i Sundsvall är det alltid en god idé att vara ute i god tid med sin bokning.

Strand Hotell i Sundsvall kan erbjuda en rad trevliga och prisvärda paket, såsom shoppingpaket, bröllopspaket och casinopaket. Innan du bokar in dig på Strand Hotell så ska du vara medveten om att husdjur inte är välkomna på hotellet. När du checkar in på Strand Hotell i Sundsvall så ska du alltid kunna uppvisa giltigt ID.

Under resan till Sundsvall är det alltid en stor fördel att ha kontaktuppgifterna till Strand Hotell nära till hands. På så vis kan du enkelt höra av dig till hotell om du skulle råka bli försenad. Om du innan avresan skulle ha några frågor angående din vistelse på Strand Hotell i Sundsvall så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet. Du når First Hotel Strand Sundsvall på telefonnummer 060-64 19 50.