Sök och boka hotell i Sundsvall

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Knaust Hotell


Knaust Hotell

Det anrika hotellet Elite Hotel Knaust (Storgatan 13) i Sundsvall öppnade portarna redan 1891. Under träpatronernas tid var Hotell Knaust känt som det fina hotellet i Sundsvall. På den solfjädersformade trappan i carrarmarmor brukade man skåla in nyåret. Det finns en myt kring Knaust Hotell i Sundsvall så berättar att en kung vid tillfälle ska ha ridit uppför hotellets trappor. Men sanningen bakom historien var att den en gång var en ponny som tagit sig upp för trapporna och därefter fick fraktas ner med bagagehissen.

År 1978 slog hotellet igen sin verksamhet. Istället användes lokalerna under lång tid som kontor. Här låg bland annat Patent- och registreringsverkets bolagsbyrå. Men så 2002 blev byggnaden, efter omfattande renovering, återigen hotell under namnet Elite Hotel Knaust. Hotellet ingår i kedjan Elite Hotels of Sweden. Det är en kedja av stadshotell av det mer exklusiva slaget.

Elite Hotel Knaust i Sundsvall kan idag erbjuda fräscha 94 gästrum. Dessa rum håller mycket hög klass. Alla dessa rum är utrustade med minibar, förvaringsbox, strykbräda, strykjärn och hårtork. Som gäst på hotellet har du även tillgång till Internetuppkoppling.

Från hotellet är det nära till många av Sundsvalls attraktioner, restauranger och butiker. Elite Hotel Knaust är ett mycket bra alternativ för dig som funderar på att anordna en konferens i Sundsvall. Hotellet kan erbjuda moderna konferensrum. Elite Hotel Knaust har en kapacitet på 150 personer fördelat på sju lokaler. Personalen på hotellet hjälper dig med att möblera och utrusta lokalen efter dina önskemål.

Om du vill tala med Elite Hotel Knaust i Sundvalls konferensavdelning ringer du 060-608 00 05. Vidare är Elite Hotel Knaust perfekt för dig som vill anordna en fest, som företagskick-off eller bröllopsfest. Hotellets vackra spegelsal, med anor från 1800-talet, kan ta emot sällskap på upp till 100 personer.

Efter en lång dag kan det vara skönt att varva ner i Elite Hotel Knausts relaxavdelning. Elite Hotel Knaust kan också erbjuda ett förmånligt spa-paket. Några andra paket som Elite Hotel Knaust kan erbjuda är casinopaket, city-weekend och golfpaket. Vidare kan Elite Hotel Knaust erbjuda en tvättservice. Kör du bil till Sundsvall kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från ditt hem till Elite Hotel Knaust i Sundsvall. Det finns en gästparkering på hotellet.

Du bokar enklast ditt rum på Elite Hotel Knaust direkt över Internet. Var dock uppmärksam med att kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter. För att vara säker på att få tag på ett rum på Elite Hotel Knaust i Sundsvall så ska du alltid se till att vara ute i god tid med din bokning.

Om du innan avresan skulle ha några frågor angående din vistelse på Elite Hotel Knaust så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet. Elite Hotel Knaust ligger ungefär 500 meter från Sundsvalls tågstation. Till Midlanda flygplats är det 22 kilometer. I samband med att du checkar in på hotellet ska du alltid kunna uppvisa giltigt ID. För direkt kontakt med Hotell Knaust ringer du 060-608 00 00.