Sök och boka hotell i Sundsvall

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Hotell Södra Berget Sundsvall


Hotell Södra Berget Sundsvall

Hotell Södra Berget Sundsvall, som byggdes 1985, är ett mycket trevligt hotell som ligger ungefär tre kilometer utanför de centrala delarna av staden. Att ta sig in till staden går mycket snabbt. Utsikten över Sundsvall är minst sagt fantastisk, då hotellet ligger 240 meter över havet.

Hotell Södra Berget Sundsvall är kanske främst känt för att det är ett av de största kongress- och konferenshotellen i Norrland. Hotell Södra Berget Sundsvall kan ta emot upp till 1 600 konferensgäster. Hotellet har totalt 180 rum. Rummen är utrustade med dusch/bad, WC, hårtork och telefon.

Av dessa 180 rum är 25 sviter, som alla har egen bastu och panoramautsikt över Sundsvall. På Hotell Södra Berget Sundsvall finns 30 konferenslokaler. Vidare kan Hotell Södra Berget Sundsvall erbjuda restauranger samt en magnifik skybar. Du väljer mellan Dansrestaurangen, À la carte 180°, Lobbycaféet eller Spabar.

För dig som vill ha en matupplevelse utöver det vanliga rekommenderas Skogskojan. I denna underbara koja kan du och ditt sällskap njuta av en härlig middag, i avskildhet, framför öppen eld. Hotell Södra Bergets Skogskoja har plats för 70 personer. Om du vill boka Skogskojan så måste du tillhöra ett sällskap på minst 15 personer.

Hotell Södra Berget Sundsvall har också mycket shower och danser. För att få en uppdaterad lista över aktuella shower så kan du surfa in på Hotell Södra Berget Sundsvall hemsida. Om du väljer att ta bilen till Sundsvall kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från ditt hem till Hotell Södra Berget Sundsvall. Hotellet kan erbjuda en avgiftsfri gästparkering.

På Hotell Södra Berget Sundsvall kan du också skämma bort dig med en härlig spa-behandling. Du bokar ditt Spa Relax-paket i samband med din hotellbokning. För direkt kontakt med Spa Maskrosen ringer du 060-67 10 40 eller 060-17 77 70. För att läsa mer om de behandlingar som erbjuds kan du surfa in på sajten Spamaskrosen.

Du kan boka din vistelse på Hotell Södra Berget Sundsvall direkt över Internet. Kom dock ihåg att vara ute i god tid med din bokning. Detta i synnerhet om du tillhör ett större sällskap. Hotell Södra Berget Sundsvall är populärt. I samband med att du gör din bokning är det mycket viktigt att du kontrollerar så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Incheckningen på Hotell Södra Berget Sundsvall startar 15.00. På avresedagen ska du ha checkat ut senaste 12.00. Det är alltid bra om du har kontaktuppgifterna till Hotell Södra Berget Sundsvall nära till hands under resan. Därmed kan du enkelt höra av dig och meddela eventuella förseningar. Från Hotell Södra Berget Sundsvall till Midlanda flygplats är det ungefär 25 kilometer.

Om du innan avresan till Sundsvall har något som du undrar över så ska du inte tveka att höra av dig direkt till Hotell Södra Berget Sundsvall. På så vis minskar risken för att du ska drabbas av någon tråkig överraskning i samband med att du ska checka in. För direkt kontakt med Hotell Södra Berget Sundsvall ringer du 060-67 10 00.