Sök och boka hotell i Sundsvall

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Hotell Baltic Sundsvall


Hotell Baltic Sundsvall

Best Western Hotel Baltic Sundsvall (Sjögatan 5) är ett trevligt hotell som ligger i de centrala delarna av staden. Best Western Hotels är en hotellkedja som funnits sedan 1946. Idag har Best Western 4 200 hotell i 82 länder. Ett sextiotal av dessa hotell ligger i Sverige.

Hotellet i Sundsvall byggdes redan år 1889 och genomgick 1999 en renovering. Hotellet kan erbjuda 73 fint inredda rum. Samtliga rum på Hotell Baltic Sundsvall är utrustade med kabel-TV, minibar, skrivbord och telefon. Förutom detta kan man också boka två fullt utrustade lägenheter. Hela hotellet är rökfritt. Från Hotell Baltic Sundsvall är det nära till butiker och restauranger. Avståndet till centralstationen är endast 600 meter.

På Hotell Baltic Sundsvall finns en konferensvåning, som har fyra möteslokaler. I skolsittning så kan max 32 personer få plats och vid biosittning 55 personer. I konferenslokalerna finns all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga, däribland Internetuppkoppling. En samlingspunkt mellan lokalerna är det fina biblioteket. Här kan man slappna av med en stärkande kopp kaffe.

Under en vistelse på Hotell Baltic Sundsvall bör du passa på att dinera på Skeppsbro Kött & Fisk. Här äter du och dricker gott, samtidigt som du njuter av den vackra utsikten. Skeppsbro Kött & Fisk är öppet måndag till torsdag, mellan 17.00 och 23.00, samt fredagar och lördagar, mellan 17.00 och 02.00. För bordsbokning ringer du 060-17 36 60.

På Skeppsbro Kött & Fisk serveras också den generöst tilltagna hotellfrukosten. Frukosten på Hotell Baltic Sundsvall serveras måndag till fredag 06.30 till 10.00 och på lördagar och söndagar mellan 08.00 och 11.00. Under sommaren serveras frukosten 07.00 till 10.00 alla dagar i veckan.

Hotell Baltic Sundsvall kan erbjuda en rad förmånliga paket, däribland nöjesweekend, sportpaket, golfpaket, spa-paket och teaterpaket. Om du tar bilen till Sundsvall kan det vara en god idé att, innan avresan, skriva ut en detaljerad färdanvisning till Hotell Baltic Sundsvall. En detaljerad färdanvisning kan du exempelvis hitta på sajten Map 24.

Direkt utanför hotellentrén finns en kommunal parkering. Om du köper en parkeringsbiljett i receptionen så får du betala 35 kronor för en heldag. Vidare finns det ett begränsat att platser i garage. För denna parkeringsbiljett, som du också köper i receptionen, får du betala 50 kronor per dygn.

Som gäst på Hotell Baltic Sundsvall kan du kostnadsfritt låna cyklar på hotellet. Vidare finns det ett antal spel och barnfilmer som du också kan låna helt gratis. Du bokar enklast din vistelse på Hotell Baltic Sundsvall direkt över Internet. Ju tidigare du gör din bokning, desto bättre. I samband med att du ska genomföra din bokning är det mycket viktigt att du kontrollerar så att det pris som finns angivet inkluderar skatter och andra avgifter.

Skulle du innan avresan har några frågor, som du inte tycker besvaras via Hotell Baltic Sundsvalls hemsida, så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet. När du checkar in på Hotell Baltic Sundsvall ska du alltid kunna uppvisa giltigt ID. För direkt kontakt med Hotell Baltic Sundsvall ringer du 060-14 04 40.