Sök och boka hotell i Sundsvall

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Grand hotell Sundsvall


Grand hotell Sundsvall

Grand hotell Sundsvall Clarion Collection (Nybrogatan 13) är ett hotell som är beläget i de centrala delarna av staden. Således är det nära till sevärdheter, restauranger och shopping. Clarion Collection ingår i den internationella hotellkedjan Choice Hotels. Denna hotellkedja är en av de större på den nordiska marknaden och har mer än 150 hotell.

Hotellet har nyligen renoverats och byggts ut. Grand hotell Sundsvall kan erbjuda 102 gästrum, som håller hög klass. Samtliga av dessa rum är rökfria. Som gäst på hotellet har du tillgång till kabel-TV och Internetuppkoppling. På rummen finns också minibar. Du kan också få spa-behandling på Grand hotell Sundsvall. Efter en lång dag kan det vara skönt att varva ner i hotellets bastu.

Grand hotell Sundsvall är utmärkt alternativ, oavsett om du reser till staden på semester eller i affärer. Hotellet kan erbjuda tre konferensrum. Väljer du att ta bilen till Sundsvall, eller hyra en på plats, så finns det möjlighet att parkera den i anslutning till hotellet. Att ha bilen parkerad i hotellets garage kostar 120 kronor per dygn. Innan avresan till Sundsvall kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från ditt hem till Grand hotell Sundsvall. En sådan kan du hitta på sajten Map 24.

Varje kväll dukas en buffé upp på Grand Hotell Sundsvall. Den serveras mellan 18.00 och 21.00 och ingår i priset. Om du under din vistelse på Grand hotell Sundsvall skulle bli sugen på att träna kan du göra det på Jocks, som är ett mycket fint gym som ligger i huset. Vidare ligger en skidanläggning endast 2 kilometer från hotellet, samt en golfbana 15 kilometer från hotellet.

Du kan boka ditt rum på Grand hotell Sundsvall direkt över Internet. Kom dock ihåg att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter. Var alltid ute i god tid om vill vara säker på att få tag på ett rum på Grand hotell Sundsvall. Incheckningen på hotellet startar 15.00.

I samband med incheckningen ska du vara beredd på att kunna uppvisa giltigt ID. På avresedagen ska du ha checkat ut senast 12.00. Om du reser till Sundsvall tillsammans med ditt husdjur så är även det välkommet på Grand Hotell Sundsvall. Du betalar en extra avgift, för din hund eller katt, på 200 kronor per vistelse.

Avståndet från Grand hotell Sundsvall till Midlanda flygplats är omkring 20 kilometer. Till järnvägsstationen är det 200 meter. Skulle du innan avresan ha någon fråga så ska du inte tveka att höra av dig till hotellet. Det är alltid bäst att reda ut alla eventuella missförstånd innan avresan.

På så vis minskar risken för att du ska utsättas för någon tråkig överraskning i samband med att du ska checka in. Under resan till Sundsvall är det alltid bra att kontaktuppgifterna till Grand Hotell Sundsvall nära till hands. På så vis kan du enkelt höra av dig ifall det skulle uppstå några föreningar längs med vägen. Receptionen på hotellet är öppen dygnet runt. För direkt kontakt med Grand hotell Sundsvall ringer du 060-64 65 60.