Sök och boka hotell i Sundsvall

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Flyg till Sundsvall


Flyg till Sundsvall

Om du tar ett flyg till Sundsvall så kommer du att landa på Midlanda Flygplats, Sundsvalls-Härnösands Flygplats. Den ligger ungefär två mil norr om centrala Sundsvall och det tar ungefär en kvart att åka denna sträcka. Midlanda Flygplats, som invigdes 1994, har förbindelser med Stockholm (Arlanda, Bromma), Göteborg (Landvetter), Luleå och Karlstad. Under sommarhalvåret kan du också flyga mellan Sundsvall och Visby. De bolag som är verksamma vid Midlanda Flygplats är SAS, Skyways, Sundsvallsflyg och Direktflyg.

Du kan hitta ett prisvärt flyg till Sundsvall på sajter som Boka smart, Supersavertravel och Flygbilligt. För att vara säker på att få tag på en billig flygbiljett till Sundsvall så ska du se till att göra din bokning i god tid. Nöj dig dock inte med första bästa resa som du hittar, utan ta dig tid och jämför priset mellan flera olika avgångar. I regel är det alltid dyrast att flyga till Sundsvall under helgen. Om du har möjlighet, så försök hitta en avgång mitt i veckan.

När du bokar flyg till Sundsvall så ska du om möjligt alltid välja E-ticket. I samband med att du gör din bokning så ska du också kontrollera så att det pris på flygbiljetten, som finns angivet, inkluderar skatter och andra avgifter. Annars finns det en risk att den flygbiljett som du hittat i själva verket är bra mycket dyrare än vad det verkar från början.

Från Midlanda Flygplats går det också flyg till en rad charterdestinationer, däribland Gran Canaria, Mallorca och Kreta. På Midlanda Flygplats kan du också gifta dig. Ni kan gå igenom vigselceremonin för att därefter direkt åka iväg på er bröllopsresan. För att ta dig ut till Midlanda Flygplats kan du åka med Swebus Flygturen. Turlistan är anpassad till de flesta avgångar.

På Midlanda Flygplats hemsida hittar du information om aktuella avgångar. På flygplatsen finns en kort- respektive långtidsparkering. Att ha bilen parkerad på Midlanda Flygplats korttidsparkering kostar 15 kronor per timme. Kostnaden för att ha bilen på långtidsparkeringen i en vecka kostar 450 kronor och två veckor 610 kronor. På Midlanda Flygplats finns det Internetuppkoppling och möjlighet för dig som resenär att koppla upp dig mot Internet om du har ett trådlöst nätverkskort.

Midlanda Flygplats är också ett bra ställe att förlägga en konferens. På flygplatsen finns det ett flertal möteslokaler som går att boka. I samband med att du bokar en konferenslokal så kan du även beställa kaffe eller måltider, i anslutning till konferens.

Om du skulle bli hungrig på flygplatsen så kan du styra kosan mot restaurangen som ligger på plan 4. Serveringen är öppen alla dagar. På flygplatsen finns också ett kaffe där du kan äta något lättare, eller drick en kopp kaffe. Midlanda Flygplats kan också erbjuda en tax-free butik.

Här kan du bland annat köpa presenter, parfym och godis, även om du åker inrikes. Skulle du vara osäker på vad du får plocka med dig i ditt handbagage så kan du surfa in på Midlanda Flygplats hemsida. Kom ihåg att du ska vara ute på flygplatsen i god tid innan avgång. För direkt kontakt med Midlanda Flygplats ringer du 060-19 76 00.