Sök och boka hotell i Sundsvall

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

First Hotel Sundsvall


First Hotel Sundsvall

First Hotel Strand Sundsvall (Strandgatan 10) är ett hotell i de centrala delarna av staden som består att två stycken flyglar. Den ena, Neptunusflygeln, representerar en marin stil, varifrån man har en härlig utsikt över hamnen. Den andra, Bacchusflygeln, är nyligen renoverad och är synonym med design och komfort. Avståndet från First Hotel Strand Sundsvall till tågstationen är endast 300 meter. I närheten av hotellet ligger också många trevliga butiker och restauranger.

Hotellet kan totalt erbjuda 203 fräscha gästrum. Av dessa är 164 rökfria. Vidare finns det handikapp- och allergianpassade rum. Alla dessa rum är utrustade med kabel-TV och minibar. First Hotel Strand Sundsvall är ett perfekt alternativ oavsett om du reser till Sundsvall på semester eller i affärer. På hotellet finns konferensmöjligheter för upp till 80 personer.

Vidare kan First Hotel Strand Sundsvall erbjuda restaurang och bar. På restaurangen Primero serveras rätter med inspiration från hela världen. Varje måndag till lördag, mellan 17.00 och 21.00, serverar restaurangen en välsmakande buffé, som endast kostar 99 kronor per person. Som gäst på First Hotel Strand Sundsvall har du också fritt inträde till hotellets nattklubb.

Efter en lång dag kan det vara skönt att styra kosan mot hotellets relaxavdelning. Här hittar du en pool, bastu och gym. I närheten av hotellet finns också ett joggingspår. Som gäst på First Hotel Strand Sundsvall har du också tillgång till Internetuppkoppling. Vidare kan hotellet erbjuda en kemtvättservice.

Om du tar bilen till Sundsvall, eller väljer att hyra en på plats, så kan du ställa den på First Hotel Strand Sundsvalls gästparkering. Skulle du behöva en detaljerad färdanvisning från ditt hem till hotellet så kan du skriva ut en sådan från sajten Map 24.

Du kan boka din vistelse på First Hotel Strand Sundsvall direkt över nätet. Glöm inte att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter. Det är alltid bra att vara ute i god tid om du vill vara säker på att få tag på ett rum på First Hotel Strand Sundsvall.

När du gör din bokning så ska du också kontrollera ifall det finns några spännande erbjudanden som lockar. First Hotel Strand Sundsvall kan bland annat erbjuda ett bröllopspaket, ett shoppingpaket samt ett casinopaket. Om du reser tillsamman med ditt husdjur så är detta inte välkommet på First Hotel Strand Sundsvall.

Incheckningen på First Hotel Sundsvall börjar 15.00. På avresedagen ska du ha checkat ut senast 12.00. I samband med att du checkar in på hotellet ska du kunna uppvisa giltigt ID. Under resan till Sundsvall är det alltid bra om du har kontaktuppgifterna till hotellet nära till hands.

Därmed kan du enkelt höra av dig och meddela ifall du blir försenad. Skulle det vara något som du undrar över innan avresan så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet. På så vis minskar risken avsevärt för att du ska drabbas av någon tråkig överraskning i samband med att du checkar in. Du når First Hotel Strand Sundsvall på telefonnummer 060-64 19 50.