Sök och boka hotell i Sundsvall

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Elite Hotell Sundsvall


Elite Hotell Sundsvall

Elite Hotel Knaust (Storgatan 13) är ett högklassigt hotell beläget i Sundsvall. Från hotellet är det nära till många av Sundsvalls attraktioner. Sundsvalls tågstation är belägen endast 500 meter från hotellet. Till Midlanda flygplats är det 22 kilometer. Elite Hotell Sundsvall invigdes 1891. År 2002 genomgick hotellet en stor renovering. Genom åren har hotellet varit synonymt med stil och klass. Hotellet i Sundsvall ingår i kedjan Elite Hotels of Sweden.

På Elite Hotell Sundsvall finns det 94 gästrum, som är mycket fräscha och fina. Rummen är utrustade med minibar, förvaringsbox, strykbräda, strykjärn och hårtork. Vidare har du som gäst på Elite Hotell Sundsvall tillgång till Internetuppkoppling. På hotellet finns också en tvättservice.

Det enklaste sättet att boka ett rum på Elite Hotell Sundsvall är att göra det direkt över Internet. I samband med att du gör din bokning ska du alltid kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter. För att vara säker på att få tag på ett rum på Elite Hotell Sundsvall är det alltid bra om du är ute i god tid med din bokning.

Vidare är ett tips att kolla in Elite Hotell Sundsvalls förmånliga paketerbjudanden. Några av är golfpaket, casinopaket och city-weekend. Väljer du att ta bilen till Sundsvall så kan du ha den parkerad på hotelles gästparkering. Skulle du behöva en detaljerad färdanvisning, från ditt hem till Elite Hotell Sundsvall, så kan du skriva ut en sådan från sajten Map 24.

Elite Hotell Sundsvall är ett perfekt alternativ för dig som vill anordna en konferens i Sundsvall. Hotellet har en kapacitet på 150 konferensgäster, fördelade på sju lokaler. Personalen på Elite Hotell Sundsvall hjälper dig att möblera och utrusta konferensrummen i enlighet med dina önskemål. Du når hotellets konferensavdelning på telefonnummer 060-608 00 05.

Om du vill anordna en bröllopsfest eller en företagskick-off lämpar sig Elite Hotell Sundsvall bra. I hotellet finns en vacker spegelsal med anor från 1800-talet, som kan ta emot sällskap på upp till 100 personer. Efter en intensiv dag i Sundsvall är det skönt att varva ner i Elite Hotell Sundsvalls relaxavdelning.

På Café le fil du Rasoir äter du och dricker gott. Restaurangen är öppen: måndag och tisdag, mellan 11.30 och 23.00, onsdag till fredag 11.30 till 24.00 samt lördag 13.00 till 24.00. Om du vill beställa bord på Café le fil du Rasoir ringer du 060-608 00 09. På puben The Bisops Arms kan du botanisera bland många goda öl- och whiskysorter. Puben har öppet alla dagar i veckan och bordsbokningar kan göras måndag till torsdag, fram till 19.00, på telefonnummer 060-608 00 11.

Frukost på Elite Hotell Sundsvall serveras måndag till fredag 06.30 till 09.30, samt lördagar och söndagar 07.30 till 10.30. Skulle du, innan avresan ha några frågor som du inte tycker att du får svar på via hotellets hemsida, så ska du inte tveka att höra av dig direkt till Elite Hotell Sundsvall. Det är alltid bra att reda ut alla eventuella frågetecken innan man ska checka in. När du checkar in på hotellet ska du alltid kunna uppvisa giltigt ID. För direkt kontakt med Elite Hotell Sundsvall ringer du 060-608 00 00.