Sök och boka hotell i Sundsvall

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Comfort Hotel Sundsvall


Comfort Hotel Sundsvall

Sundsvall är en trevlig stad som kan erbjuda något för alla intressen, gammal som ung. Väljer du att ta flyget till Sundsvall kommer du att landa på Midlanda flygplats. Dy kan boka din flygbiljett till Sundsvall på sajter som MrJet och Supersavertravel. När resan är bokar är det tid att se sig om efter ett hotell i staden.

Comfort Hotel Sundsvall (Sjögatan 11) kan erbjuda ett komfortabelt boende mitt i stadens centrum. Hotellen har en mycket välkomnande och varm atmosfär, som att gör att man gärna vill återvända.

Flygbussarna och lokaltrafiken har sina terminaler mitt emot hotellet. Från Comfort Hotel Sundsvall är det nära till restauranger och butiker. Hotellet har 52 rum, och samtliga dessa är rökfria. Rummen är mycket fräscha och trevligt inredda och utrustade med bland annat kabel-TV.

Som gäst på Comfort Hotel Sundsvall har du tillgång till Internetuppkoppling. I priset för hotellrummet ingår även kvällsfika, med kaffe eller te och smörgås. Efter en lång dag i Sundsvall kan det vara skönt att slappna av i hotellets bastu. Du kan också ta en drink eller en öl på hotellet. Åker du bil till Sundsvall, eller skaffar en hyrbil väl på plats, så kan du ha den stående på hotellets gästparkering. Hotellet har fyra egna parkeringsplatser som kan bokas i förväg.

Om du skulle behöva en detaljerad färdanvisning från ditt hem till Comfort Hotel Sundsvall, så kan du skriva ut en sådan från sajten Map 24. Comfort Hotel Sundsvall är ett barnvänligt hotell. Vid bruk av befintliga sängar sover barn under 12 år gratis på hotellet i sällskap med målsman.

Du kan boka din vistelse på Comfort Hotel Sundsvall. Var dock uppmärksam och kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter. Det är alltid en fördel om du är ute i god tid med din bokning. Detta eftersom Comfort Hotel Sundsvall är ett mycket populärt hotell. När du gör din bokning ska du alltid hålla utkik efter aktuella erbjudanden. På så vis kan du tjäna många sköna slantar.

Åker du till Sundsvall för att fira något speciellt, som en födelsedag eller bröllopsdag, kanske du har några speciella önskemål angående din vistelse. Glöm i så fall inte att tala om detta för personalen på Comfort Hotel Sundsvall i samband med att du gör din bokning.

Incheckningen på Comfort Hotel Sundsvall börjar 14.00. På avresedagen ska du ha checkat ut senast 12.00. Under resan till Sundsvall är det en god idé att ha kontaktuppgifterna till Comfort Hotel Sundsvall nära till hands. På så vis kan du höra av dig till hotellet och meddela eventuella förseningar.

Om du innan avresan till Sundsvall skulle behöva räta ut några frågtecken angående din vistelse på Comfort Hotel Sundsvall, så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet. På så vis minskar risken för att du ska drabbas av någon tråkig överraskning när du väl är på plats. I samband med att du checkat in på hotellet så ska du vara beredd på att kunna uppvisa giltigt ID. Du når Comfort Hotel Sundsvall på telefonnummer 060-15 07 20.