Sök och boka hotell i Sundsvall

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Clarion Hotell


Clarion Hotell

Clarion Collection Hotel Grand (Nybrogatan 13) är ett exklusivt hotell som ligger mitt i centrala Sundsvall. Hotellet ingår i Choice Hotels, som är en internationell hotellkedja. Choice Hotels är en av de större aktörerna på den nordiska marknaden och har mer än 150 hotell.

Hotellet är beläget ungefär 200 meter från Sundsvalls centralstation och till Midlanda flygplats är det 20 kilometer. Clarion Hotell i Sundsvall genomgick nyligen en stor renovering och kan i dagsläget erbjuda 102 fina gästrum. Samtliga rum på hotellet är rökfria. På rummen finns bland annat kabel-TV och minibar. I priset för rummet ingår en härlig kvällsbuffé. Den står uppdukad alla dagar mellan 18.00 och 21.00. Som gäst på Clarion Hotell i Sundsvall har du också tillgång till Internetuppkoppling.

Clarion Hotell är ett utmärkt alternativ för dig, oavsett om du reser till Sundsvall på semester eller i affärer. På hotellet finns tre stora mötesrum, som lämpar sig perfekt för konferenssällskap. Om du är intresserad av att träna under din vistelse på Clarion Hotell i Sundsvall så kan du styra kosta mot Jocks. Detta gym, som ligger i samma hus som hotellet, anses av många vara Sundsvalls bästa. Det finns även en skidanläggning endast 2 kilometer från hotellet, men också en golfbana 15 kilometer från hotellet.

Efter en intensiv dag i Sundsvall kan det vara skönt att varva ner i hotellets bastu. Clarion Hotell har också ett förmånligt spa-paket. På Clarion Hotell finns också en trevlig hotellbar. Väljer du att ta bilen till Sundsvall, eller skaffa en hyrbil på plats, kan du ha den parkerad i Clarion Hotells garage. Detta garage har 15 platser. Att ha sin bil parkerad i garaget kostar 120 kronor per dygn. Behöver du en detaljerad färdanvisning från ditt hem till Clarion Hotell i Sundsvall så kan du skriva ut en sådan från sajten Map 24.

Om du reser till Sundsvall i sällskap av ditt husdjur så är även det välkommet på Clarion Hotell. För detta får du dock betala 200 kronor extra per vistelse. Du kan boka in dig på Clarion Hotell i Sundsvall direkt över Internet. I samband med att du ska genomföra bokningen så är det viktigt att du kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter. Vidare är det alltid en bra idé att vara ute i god tid om man vill vara säker på att få tag på ett rum på Clarion Hotell i Sundsvall.

Incheckningen på Clarion Hotell i Sundsvall börjar vid 15.00. I samband med incheckningen ska du kunna uppvisa giltigt ID. På avresedagen ska du vara utcheckad senast 12.00. Om du innan avresan skulle ha några frågor, som du inte tycker att du får svar på via Clarion Hotells hemsida, så ska du inte tveka att ta direkt kontakt med hotellet i Sundsvall. Det är alltid bra om du har kontaktuppgifterna till Clarion Hotell nära till hands under resan till Sundsvall. Därmed kan du enkelt höra av dig ifall du skulle bli försenad. Du når Clarion Hotell i Sundsvall på telefonnummer 060-64 65 60.